Tarieven Rooster Studio Ervaringen Nieuws Contact Alg.voorwaarden
Yoga   Zhineng Qigong   

Ervaringen van bezoekers van Lichaamswerk Carpe Diem.

Klankconcert van donderdag 5 oktober 2017.
"Samen met Toos en Jose ben ik naar de klankervaring geweest van Shervin Boloorian. Voor Toos en Jose was het de eerste keer, zelf had ik al eerdere klanksessies gedaan! Shervin ontving iedereen hartelijk. Hij legde uit wat hij ging doen en van toen af was het stil.

Shervin begon te zingen en begeleidde zichzelf op de gitaar en heel wat andere instrumenten, zo'n mooie stem, kippevel gewoon.

Tussendoor zong hij mantra's waarbij hij verschillende instrumenten bespeelde zoals didjeridoo, verschillende belletjes, gongen en klankschalen. Heel indrukwekkend.

De sfeer was zo mooi, ontspannen, soms emotioneel. Wij mochten op een bepaald moment meedoen, dat was heel apart.

Shervin zong een mantra, wij zongen na en ik persoonlijk vond dat geweldig en daarin stond ik niet alleen, het deed iets met me. Na verloop van tijd gingen wij ontspannen liggen luisteren en legde Shervin bij sommige mensen een bepaalde kleur doek neer. Deze vertelde iets over de persoon, daar kon je dan na de sessie vragen aan Shervin over stellen.

De tijd ging veel te snel voorbij en ik hoop, werkelijk dat dit herhaald wordt. Het was een intense, ontspannende ervaring die ik nog lang bij me heb gedragen. Doordat ik een CD van Shervin gekocht heb kan ik nog vaak naar zijn stem luisteren. Ik zet de CD vaak 's avonds aan en val dan in slaap op zijn muziek."
- Trix de Reus"Afzonderlijk van elkaar hadden wij (moeder en dochter) eerder yogalessen elders gevolgd. Na een korte periode bleek al snel dat de lessen telkens hetzelfde waren. Aan het begin wist je al hoe de les ging eindigen. Heel saai dus. En ontspannend… ho maar. Daar beleeft een mens uiteraard weinig plezier aan.
Tot we, na meerdere malen aandringen van de chiropractor, toch de stoute schoenen aantrokken en naar Carpe Diem gingen voor een proefles Yoga. Wat een verademing was dat. Zo kon het dus ook. Een heerlijke ruimte, kleine groepjes en aandacht voor iedereen. Elke yogi wordt gestimuleerd zijn of haar eigen grenzen te bepalen. Alles mag, niets moet. Ieder op zijn eigen niveau. We zijn nu drie maanden verder en werkelijk geen les was hetzelfde. Ontspanning volgt steevast op inspanning. Elk spiertje of lichaamsdeel komt aan bod. Wat knapt een mens hiervan op. Merel we hopen nog lang van je lessen te mogen genieten."
- Groetjes Corry en Marguérite

"Als trouwe genieters van restaurant Aan Zee, volgen we hen op Facebook. Daar werd begin van het seizoen een bericht geplaatst van Carpe Diem over "yoga aan zee". Aangezien we beiden bezige, werkende moeders zijn sprak het concept van yoga op het strand ons enorm aan. Met een aantal levens genietende vriendinnen hebben we een app-groep. "Yoga aan zee" in de groep geplaatst. Wat er nu voor zorgt dat degene die zin en tijd hebben op woensdagavond in de Zen modus gaan. We verzamelen met Merel op de parkeerplaats bij Restaurant Aan Zee om dan met de deelnemers naar het strand te lopen. Merel is een enthousiaste, goed pratende vrouw. Als zij de les gaat aanvangen gaat haar stem in een hele rustige stand, wat al rust geeft. De oefeningen zijn voor de geoefende yoga beoefenaars niet heel moeilijk, voor ons goed te doen. Iedere week zit er een kleine variatie in. Wat wel maakt dat je steeds minder hoeft na te denken en je makkelijker kan overgeven aan de wind, vogels en het ruisen van de zee. Na 3 kwartier zijn we beiden helemaal rustig en lopen weer terug. Het kopje muntthee in het mooie restaurant past precies bij de sfeer die we gekregen hebben van de yoga op het strand."
- Wij genieten, Annemarie en Jolanda"Vol belangstelling heb ik uitgekeken naar workshop over Ayurveda, yoga en massage. Zoals altijd een warm welkom vergezeld van koffie en thee. Een hele dag met jezelf en voor jezelf bezig zijn. De hartchakra meditatie was voor mij een emotionele belevenis die aan het einde met een positief gevoel kon worden afgesloten. De uitleg over Ayurveda en het herkennen van jezelf is erg interessant en de toepassing van de zonnegroet A. Massage en Ayurveda was een heerlijke ontspanning. Om de massage te krijgen maar ook om te geven. Ik heb weer een stukje rust gevonden en leer ook beter met mijn onrust om te gaan. Dank je wel Merel voor de heerlijke, leerzame dag, je gastvrijheid en de heerlijke lunch."
- Groetje Manon."Ik ben sinds 2009 bezig met ups en downs het valt niet mee om na een zware burnout te herstellen.
Ik had wel gehoord van yoga maar dacht dat is voor vrouwen, dus eigenwijs van alles doen om te herstellen maar niks hielp. Op aanwijzingen van mijn vrouw die al jaren loopt te zeuren ga nou naar yoga toch maar de stoute schoenen aangetrokken en gegaan.
Na een prettig intake gesprek met merel toch maar opgegeven. Twee keer per week een privé lesje met een praatje vooraf en achteraf en tips voor thuis. Ben ik nu 4 maanden verder en nog steeds up en downs maar meer ups als downs, echt een nieuwe weg in geslagen ik voel me echt stukken beter had ik het maar eerder gedaan..... "
- Marcel

"Afgelopen donderdag een verwen arrangement bij Merel in haar studio gedaan samen met mijn zus.
Wij hebben heerlijk kunnen ontspannen. Ruim een uur yoga en na afloop een fantastische lunch buiten in het zonnetje.
Voor mijn zus een nieuwe ervaring, die ze niet had willen missen en ik trouwens ook niet.
Bedankt Merel een Carpe Diem groet van ons. We komen terug!
Daaaag José en Yvonne""Sinds enige weken volg ik yoga-lessen bij Lichaamswerk Carpe Diem en mijn lijf is al soepeler en sterker geworden.
Het, bij mij altijd aanwezige, gejaagd gevoel is nu ook sterk verminderd. Merel vind ik een lieve, oplettende docente.
Ik kijk uit naar nog vele fijne lessen met haar."
- A.A.

"De kundigheid en serieuze aandacht, het advies, de heerlijke massage,  
een absolute aanrader en zeker de moeite waard. "
- J.H.

"Door een stijve nek kwam ik bij Carpe Diem terecht. Even een verwen momentje had ik mezelf bedacht.
Het werd een hele aangename verrassing, Merel heeft de gave om je op je gemak te stellen, ze geeft hele goede informatie over voeding en levenswijze. Ze neemt alle tijd voor je, let goed op je ademhaling, zo leer je vanzelf wat echt bij je past. De adviezen waren voor mij heel waardevol, en ik voelde mij heel erg verwend.
Merel is een liefdevol mens, die je graag tegen wil komen."
- A.S.

"Lieve Merel, Ik volg nu een half jaar privé lessen bij je en elke les weet je altijd zo mooi af te stemmen op mijn stemming en gevoel van die dag! Je lessen zijn inspannend en daardoor zo ontspannend! Je lessen zorgen ervoor dat ik het vertrouwen in mijn lichaam terug vindt en geven mij de rust en zelfverzekerdheid die ik hard nodig heb!
Dankjewel!"
- A.H.

“Werken met je lichaam voor iedereen en overal”.