Tarieven Rooster Studio Ervaringen Nieuws Contact Foto's
Yoga   Massage Therapie

Massage Therapie


Massage therapie bij Merel.

Aanraking met Aandacht. Ons lichaam verwerkt de gevoelde ervaring langzamer dan ons denken.  Vaak denken we iets verwerkt te hebben, we zeggen " Ik heb het een plekje gegeven" en dat klopt ook, echter is dat plekje, een plekje in ons fysieke lichaam.  Hierdoor kan het zijn dat op onverwachte momenten oude pijn of patronen zich weer aandienen. De uiteindelijke verwerking mag komen als we ook de gevoelde fysieke ervaring weer bewust worden.

Ayurvedische massage therapie.

Dit is een zeer oude massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Veda's (Oude India). In India wordt de kennis van de Ayurveda aan elke generatie doorgegeven. De ayurveda weerspiegelt de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in ons lichaam. We noemen dit Vata, Pitta en Kapha ,de dosha's , onze lichaamconstitutie. Naast de massage zal ik ook gebruik maken van de ayurvedische drukpunten, Marma therapie.

Lomi Lomi massage therapie
(vanaf februari 2023)

Dit is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur. Het is een rustige ritmische olie massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de  onderarmen wordt gemasseerd.  Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven. Het is een transformerende massage en wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam.

Rebalancing massage therapie.

Rebalancing is oorspronkelijk ontstaan in het meditatiecentrum van de spirituele meester Osho. Deze heeft als geen ander herkend dat het lichaam de tempel is van de ziel, als vrije natuurlijke aard. Rondom Osho verzamelden zich westerse lichaamswerkers en therapeuten met diverse expertises (als Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica). Rebalancing ontstond uit de synthese van deze bijzondere westerse vormen van lichaamswerk met de Oosterse meditatieve benadering. Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering die leidt tot meer zelfinzicht. Door Rebalancing leer je de kramp ontspannen waaraan je lichaam en geest in de loop van het leven gewend zijn geraakt. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert onze perceptie en opent nieuwe dimensies. Dit helpt om van een staat van denken naar bewust voelen te gaan en van voelen naar Zijn. Door bewust aanwezig te zijn in het lichaam – en het denken slechts als dienend instrument te gebruiken – wordt iedere ervaring in het lichaam een opening naar de innerlijke wereld, naar zelfinzicht en vrijheid.

De prijs van de sessies is €75 voor minimaal 90 minuten, echter zou je héél graag een sessie willen ervaren echter de financiële middelen daar niet voor hebben, dan nodig ik je vanuit mijn hart uit om wel contact met me op te nemen, er zijn meerdere wegen naar Rome.

Het maken van een afspraak voor een sessie kan vanaf nu in het Momoyoga systeem, zie Rooster er staat dan Massage Therapie. Kan je geen geschikt moment vinden, neem dan telefonisch contact met me op via 06-24596895.

“Werken met je lichaam voor iedereen en overal”.